ZWITSERSE PERFECTIE IN UW KEUKEN

V-ZUG is het leidinggevende merk van huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. Al meer dan een eeuw ontwikkelt en produceert V-ZUG huishoudelijke apparatuur die niet alleen het dagelijkse leven eenvoudiger maakt maar voor inspiratie en enthousiasme zorgt. 

REDENEN OM TE KIEZEN VOOR V ZUG

  • V-ZUG ontwikkelt, produceert en verkoopt al sinds 1913 hoogwaardige apparatuur voor keuken en wasruimte. 

  • Premium Swiss Quality, dat is V-ZUG! De meest veeleisende klanten ter wereld zien V-ZUG duidelijk als de briljanten op de markt van huishoudelektro. 

  • In Zwitserland is V-ZUG de voornaamste partner van de Minergie (minimum energie) vereniging. Hun toestellen bevinden zich bijna uitsluitend in de meest efficiënte energieklassen. V-ZUG engageert zich zwart op wit voor het milieu! 

  • Wat van V-ZUG komt, is absoluut betrouwbaar dankzij het gebruik van de beste materialen, ultramoderne fabricagetechnieken en uiterst bekwame medewerkers. Op die manier staat V-ZUG synoniem voor degelijkheid en duurzaamheid

DE BESTE OVENS OP DE MARKT 

De combi-stoomovens van V-Zug zijn zonder meer de beste op de markt met een uitstekende performantie. Naast te imponeren met zijn buitengewone formaat beschikt de Combi-Steam XSL over heel wat troeven die de enthousiaste hobbykok zeker kunnen overtuigen. Dankzij het nieuwe AutoBraad programma hoef je nooit meer te gaan experimenteren met braadtijden, je hoeft ze trouwens helemaal niet meer zelf te gaan instellen. Dit programma zal de duur, de temperatuur, het gewichten de braadwijze gaan determineren. 
Mee profiteren van de vakkennis van enkele grote chefs, kan dan weer dankzij het programma GourmetStomen in de Combi-Steam XSL staan immers een vijftigtal recepten voorgeprogrammeerd, zodat je toestel met slechts één druk op de knop net dezelfde handelingen uitvoert die een chef hem voorgedaan heeft. 

DROOMT U OOK VAN
V-ZUG IN UW NIEUWE KEUKEN?

UNIEKE INTERIEURS

ONS VERHAAL

logopng.png

Wij maken unieke interieurs op maat van
uw verhaal! 

Europarklaan 1028/5
3530 HOUTHALEN HELCHTEREN 
+32 11 96 83 43 

sales@multiprojects.be 

ma-vr 9u-12u en 13u-18u 
zat op afspraak 


BTW BE 442 325 938

HrH 77.115

fbmulti.png
fbinsta.png
briolabel.png