top of page
vzug.png

ZWITSERSE PERFECTIE IN UW KEUKEN

V-ZUG is het leidinggevende merk van huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. Al meer dan een eeuw ontwikkelt en produceert V-ZUG huishoudelijke apparatuur die niet alleen het dagelijkse leven eenvoudiger maakt maar voor inspiratie en enthousiasme zorgt. 

REDENEN OM TE KIEZEN VOOR V ZUG

teaser-features-backofen.jpg
  • V-ZUG ontwikkelt, produceert en verkoopt al sinds 1913 hoogwaardige apparatuur voor keuken en wasruimte. 

  • Premium Swiss Quality, dat is V-ZUG! De meest veeleisende klanten ter wereld zien V-ZUG duidelijk als de briljanten op de markt van huishoudelektro. 

  • In Zwitserland is V-ZUG de voornaamste partner van de Minergie (minimum energie) vereniging. Hun toestellen bevinden zich bijna uitsluitend in de meest efficiënte energieklassen. V-ZUG engageert zich zwart op wit voor het milieu! 

  • Wat van V-ZUG komt, is absoluut betrouwbaar dankzij het gebruik van de beste materialen, ultramoderne fabricagetechnieken en uiterst bekwame medewerkers. Op die manier staat V-ZUG synoniem voor degelijkheid en duurzaamheid

DE BESTE OVENS OP DE MARKT 

De combi-stoomovens van V-Zug zijn zonder meer de beste op de markt met een uitstekende performantie. Naast te imponeren met zijn buitengewone formaat beschikt de Combi-Steam XSL over heel wat troeven die de enthousiaste hobbykok zeker kunnen overtuigen. Dankzij het nieuwe AutoBraad programma hoef je nooit meer te gaan experimenteren met braadtijden, je hoeft ze trouwens helemaal niet meer zelf te gaan instellen. Dit programma zal de duur, de temperatuur, het gewichten de braadwijze gaan determineren. 
Mee profiteren van de vakkennis van enkele grote chefs, kan dan weer dankzij het programma GourmetStomen in de Combi-Steam XSL staan immers een vijftigtal recepten voorgeprogrammeerd, zodat je toestel met slechts één druk op de knop net dezelfde handelingen uitvoert die een chef hem voorgedaan heeft. 

V1Mikrowelle.jpg

DROOMT U OOK VAN
V-ZUG IN UW NIEUWE KEUKEN?

bottom of page