top of page
quooker.png

DAAROM WORD JIJ BLIJ VAN EEN QUOOKER!

In 2 op 5 keukens plaatsen we hem vandaag al: de Quooker! Dé kokend-waterkraan die je niet enkel energie maar ook nog eens heel wat tijd bespaart! Er is niets mis met de good old waterkoker of fluitketel maar op deze pagina laten we je met plezier het gemak van direct 100° uit de kraan ontdekken. 

quooker.jpg

EEN WARE REVOLUTIE IN DE KEUKEN

Quooker is een Nederlandse uitvinding die op dit moment heel de wereld veroverd. Deze kraan levert je, als je dat wenst, direct kokend water! Het idee draait helemaal om gemak. Of je nu een hobbykok bent, of zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk! Niet? 
Een kopje thee, koken van pasta, blancheren van groenten, maar ook om een melkflesje voor de baby klaar te maken of die vette ovenschaal af te spoelen. De Quooker maakt jou leven gegarandeerd een pak makkelijker. 

ENERGIE- EN WATERBESPAREND

Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nog nergens naar toe gaan. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Een spaarlamp verbruikt 11 watt, een gemiddelde televisie drie keer zoveel. Een waterkoker heeft weliswaar geen 'warmhoudkosten', maar wie meerder keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker minder energie dan met een waterkoker. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er meteen vers water het reservoir in. 

MAAR IS DAT WEL VEILIG?

Het blijft altijd oppassen met kokend water in de buurt. Maar dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop is de Quooker gegarandeerd veiliger dan zelf water koken op het fornuis. Zelfs de straal kokend water is enigszins beschermd. De waterstraal bestaat niet uit een massieve straal, maar uit een straal met allemaal kleine druppeltjes. Dankzij de losse druppeltjes heb jij jouw hand al teruggetrokken voordat je je bezeerd aan het kokende water. 
Bij de combi-kraan heeft men gedacht aan een kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop. Door dit systeem kan je je niet snel vergissen en zetten kinderen de kraan niet zomaar aan. Dankzij de dubbele uitloop in de kraan blijft er ook nooit een restje kokend water in de leiding zitten. 

NU OOK BRUISEND WATER MET CUBE

Sinds kort kan je ook kiezen voor de Quooker CUBE. Hiermee haal je nu ook koel, bruisend én gefilterd water uit de Quooker kraan. In een handomdraai geniet je van een puur glas bruisend water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Ook de CUBE plaatsen we onderin jouw keukenkast. Old ie manier haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend én gefilterd water. 

DROOMT U OOK VAN EEN QUOOKER IN UW NIEUWE KEUKEN?

bottom of page