top of page

ONS UNIEK CONCEPT

HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

Kom eens op de koffie

Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Kom daarom gerust eens op de koffie. We brengen een bezoek aan ons atelier en wijzen je de weg tussen de eindeloze mogelijkheden in onze toonzaal! 

> Kom eens op de koffie

Plaatsbezoek

Vooraleer wij beginnen na te denken over uw interieur komen we graag eens langs bij je thuis. Het zijn soms de kleinste details zoals je accessoires of je meubelen die ons een beeld geven van naar wat u precies op zoek bent én wat de mogelijkheden zijn. 

Offerte

We geven je al een eerste blik op de toekomst en maken tijd om de offerte te overlopen. Wij zijn van begin tot eind open en transparant in onze communicatie. Als jij ons groen licht geeft, schieten wij meteen in actie. 

Meten is weten

Vooraleer Raf jouw nieuwe keuken tot in de puntjes komt plaatsen, wordt er een overzichtelijk dossier opgesteld met orderbevestiging, technische plannen... Op die manier hebben we steeds een antwoord op al je vragen. Want met onze persoonlijke aanpak maken wij het verschil! 

Orkaanbestendige plaatsing

Onze keukens plaatsen wij helemaal zelf op onze eigen  piekfijne manier. Onze klanten zijn tijdens de montage steeds verrast overonze degelijke, precieze plaatsing. 

Klaar om te genieten?

U bent de chef! Nodig uw familie en vrienden uit om te komen genieten van uw kookkunsten in uw nieuwe keuken! 

OVERTUIGD OVER

ONS UNIEK CONCEPT?

bottom of page