top of page
bora.png

KOOKVELDAFZUIGINGEN EN KOOKVELDEN VAN BORA

Het BORA-Principe wint vandaag de dat steeds meer terrein. Bij MultiProjects plaatsen we dit systeem al bij meer dan de helft van onze klanten. Een BORA biedt niet alleen schone lucht maar ook meer mogelijkheden in het ontwerp van je nieuwe keuken. 

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

92e11b_d416173324fc462b8765fa1b4f08af88~
  • BORA haalt de geur- en vetdeeltjes rechtstreeks uit het kookgerei; kookdampen kunnen niet eerst opstijgen en zich hinderlijk in de ruimte verspreiden. Je kookt alsof je in de frisse lucht staat. 

  • De motoren van BORA zijn aanzienlijk stiller dan die van een traditionele afzuigkap. 

  • Je wordt bevrijd van de beperkingen van de traditionele afzuigkap. Gedaan met randen en hoeken op hoofdhoogte. Gedaan met die gebogen houding. Geen beperkt zicht meer

  • Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? BORA overtuigt met alledaagse bruikbaarheid op vlak van reiniging en onderhoud. De verschillende onderdelen kan je heel eenvoudig demonteren en in de vaatwasmachine schoonmaken. 

  • Kookveldafzuiging is nu eenmaal uiterst efficiënt en veel effectiever. 

  • BORA kiest voor hoogwaardige materialen die een hoge functionaliteit en duurzaamheid garanderen: roestvrij staal en glaskeramiek zonder zware metalen. 

  • Bijna alles wordt mogelijk in de keuken: kokkerellen voor het venster, onder het schuine dak of op een kookeiland zonder storende afzuigkap, meer ruimte voor hangkasten in kleinere keukens, minimalisme zonder voegen... Zo bepaalt BORA de maatstaf voor een nieuwe keukenesthetiek. 

MAAR WELKE BORA PAST IN MIJN KEUKEN?

Keukenblok of kookeiland, familierecept of drie-sterrenmenu: keukens en kookgewoonten zijn net zo verschillend als de mensen die erin koken. Je weet nu al wat meer over de BORA producten, maar bent nog nieuwsgierig naar welke BORA nu echt bij jou past. Vier keer klikken volstaat om te weten welk BORA systeem het best in jouw keuken en bij jouw eisen past.
KLIK HIER en kom te weten welke BORA bij jou past. 

borakeuken.jpg

DROOMT U OOK VAN EEN BORA IN UW NIEUWE KEUKEN?

bottom of page